Masterclass NieuweZorg start collegejaar met volle, diverse groep

Op donderdag 10 september starten we met Masterclass NieuweZorg collegejaar 2020. Met een goed gevulde, diverse groep deelnemers die (nóg) meer wil en zál gaan betekenen voor NieuweZorg. Goed nieuws voor wie net te laat was met inschrijven. Inschrijven voor collegejaar 2021 kan vanaf nu hier (start collegejaar in april – UPDATE: vanwege de corona-maatregelen is de start van collegejaar 2021 uitgesteld naar van april naar september 2021). Wees er snel bij, want ook deze groep begint al aardig vorm te krijgen.

Het is zover! Donderdag 10 september start het achtste collegejaar van de Masterclass NieuweZorg. Er staat weer een prachtig programma klaar voor verbreding én verdieping van kennis en netwerk in de zorg.

We verwelkomen deelnemers van Air Liquide, Amgen, Amsterdam UMC, Alzheimercentrum Amsterdam, AristoZorg, BMS, BENU Apotheken, BovenIJ Ziekenhuis, CZ Zorgverzekeringen, DAGAZ Zorgonderhandelingen, Diakonessenhuis, Derks & Derks, Eleos, Het lichthuis Amsterdam / St. de Waterheuvel, GGZ Oost Brabant, Meander Medisch Centrum, Medisch Spectrum Twente, Novartis Pharma, Spaarne Gasthuis, St. Anna Zorggroep, Quist Leiderschap en Management, Zambon Nederland en Zilveren Kruis.

Alles volledig coronaproof en op verschillende locaties. In zes tweedaagse blokken, met onder andere werkbezoeken aan de Eerste en Tweede Kamer en het Europees Parlement. Met een mooie, diverse groep deelnemers, sterke inhoud en toonaangevende sprekers belooft het weer een prachtig collegejaar te worden.  We staan enthousiast in de startblokken om het ook dit jaar weer sámen, ánders, béter te gaan doen voor de zorg!

Wil je ook deelnemen aan de Masterclass NieuweZorg? Dat kan! Schrijf je dan in voor collegejaar 2021, we starten al in april.