Met de NieuweZorg Masters Summit sloten we op 22 maart ons 11e collegejaar groots af. In een vol auditorium van het Prinses Máxima Centrum gaf Programma Directeur Manuel Voll het woord aan directeur/eigenaar en initiator Jan Derks voor een welverdiend dankwoord bij het officiële afscheid van voormalig Programma Directeur Ivo Struik. Alumnus Ronald van der Bijl (Medisch Spectrum Twente) gaf vervolgens een status update over de winnende toekomstvisie van collegejaar 2022. Een mooie aanloop naar de bekendmaking van de ‘Meest Veelbelovende Toekomstvisie 2023/2024’, bekendgemaakt door jurylid Michel van Schaik (Rabobank Nederland).

In een wervelende presentatie wees zorginnovatiestrateeg Lucien Engelen ons daarna op ‘The Plumbers Problem’ van de zorg en schetste een toekomstbeeld van ‘Health(care) meets Retail’. Instituut Publieke Waarden oprichter Albert Jan Kruiter liet vervolgens zien dat met minder bureaucratie, meer maatwerk en anders sturen tegen lagere kosten veel te ‘fixen’ is in de zorg en daar nauw mee samenhangende maatschappelijke uitdagingen.

We sloten de middag af met de feestelijke uitreiking van de certificaten, uiteraard gevierd met een hapje en een drankje, met volop gelegenheid tot na- en bijpraten door de Masterclass NieuweZorg alumni en genodigden.
Nog even nagenieten? Bekijk hier de after movie.

Ben jij er volgend jaar ook (weer) bij?
Deelname aan de NieuweZorg Masters Summit vindt plaats op uitnodiging. Naast onder andere Masterclass NieuweZorg alumni zijn ook de deelnemers aan het nieuwe collegejaar verzekerd van een plaats. Een éxtra reden om in te schrijven! Collegejaar 12 start op 19 september.