Masterclass NieuweZorg programma compleet

Masterclass NieuweZorg, collegejaar 7 is klaar voor de start! Vanuit onze visie op de laatste ontwikkelingen in de zorg is een vernieuwd programma ingericht dat de belangrijkste thema’s van Nieuwe Zorg diepgaand behandelt. Een korte blik op het programma dat innovatie en vernieuwing ademt. 

Masterclass NieuweZorg biedt al zes achtereenvolgende jaren verbreding en verdieping voor iedereen die iets in de zorg betekent en er (nóg) meer in wíl betekenen. Oók in collegejaar 2019: van de ins en outs van het zorg(verzekerings)stelsel, via een brede blik op de talrijke innovatiekansen en de inbedding ervan, naar de politieke omgeving in eigen land en Europa, naar leiderschap voor Nieuwe Zorg. Van belangrijke actuele thema’s als Preventie, Care, Value Based Healthcare en shared savings, naar concrete Zorg 4.0 innovaties in de praktijk. Vanuit dat laatste thema gaan de deelnemers gedurende het programma aan de slag met een (toekomstvisie op de eigen afdeling/organisatie. 

Alle genoemde thema’s worden deskundig behandeld door zorgvuldig geselecteerde, gerenommeerde sprekers uit de zorg, academia, overheid, bedrijfsleven/industrie en andere voor de zorg relevante organisaties. De Masterclass NieuweZorg wordt inhoudelijk en programmatisch ondersteund door de Raad van Inspiratie met vertegenwoordigers uit alle relevante geledingen in de Zorg. Samen met de sprekers en de organisatie vormen zij een team van professionals die hun sporen hebben verdiend en overtuigd zijn van de noodzaak om het samen anders, beter te doen in de zorg. 

Kwaliteit en hoog niveau gegarandeerd dus, wat nog eens onderstreept wordt door de aanvullende mogelijkheid tot post-WO diplomering na afronding van de Masterclass NieuweZorg.