De Masterclass NieuweZorg en Skipr zijn een samenwerking aangegaan. Door de (Zorg)kennis, ervaring, het netwerk, de expertise in organisatie en de passie om kwaliteit te leveren te combineren versterken beide elkaar in sterke mate.

Skipr, toonaangevend in de Nederlandse Zorg, helpt beslissers in de zorg om hun koers te bepalen met 24 x 7 Skipr.nl, iedere werkdag om 08.00 Skipr daily, iedere zondagochtend Skipr weekly en negen keer per jaar Skipr magazine. Daarnaast organiseert Skipr tal van masterclasses, congressen en evenementen voor beslissers.

De Masterclass NieuweZorg verbindt betrokken, op innovatie gerichte en gedreven (high potentials, middel en hoger) managers en directieleden in de zorg en aanverwante gebieden: politiek, zorgverzekeraars, farmacie, Medtech, Biotech, eerste- en tweedelijn, algemeen ziekenhuis, GGZ, patiëntenverenigingen enzovoorts. Professionals die de zorg vanuit hun ervaring kennen en op zoek zijn naar mogelijkheden om zich te verdiepen. Professionals die hun passie voor de zorg delen. Een logische, organische en ambitieuze bundeling van krachten, waarover beide partijen binnenkort meer bekend maken!