Met het slotevent “Blik op de toekomst van Nieuwe Zorg” rondt de Masterclass NieuweZorg op donderdag 11 november het achtste collegejaar af. Dé gelegenheid om collega zorgprofessionals, deelnemers, alumni, organisatie en gastsprekers te ont-moeten en in gesprek te gaan over de zorg van de toekomst!

Programma
12.30u  Inlooplunch – meet & greet – presentatie toekomstvisies Nieuwe Zorg
13.15u  Welkomstwoord en opening
13.30u  Bekendmaking winnaar “Meest veelbelovende Toekomstvisie collegejaar 2020/2021” Juryleden Diana Monissen (Voorzitter Raad van Toezicht, Reinier Haga Groep), Philip Idenburg (Oprichter / Managing partner, BeBright Consultancy) Michel van Schaik (Directeur Gezondheidszorg, Rabobank)
14.00u “Het gesprek: urgente thema’s op het kruispunt van zorg en het sociaal domein” tussen Marcel Canoy (Hoogleraar Gezondheidseconomie Dementiezorg, VU) en Sven de Langen (Wethouder Zorg, Volksgezondheid, Ouderen en Sport – Gemeente Rotterdam) onder leiding van Frederiek Weeda (Redacteur NRC)
15.00u  Discussie met de zaal
15.15u  Pauze
15.45u  Anita Wydoodt (Raad van Bestuur Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) “De bestuurder & de filosoof”
16.45u Reflectie met de zaal
17.00u Afsluiting, uitreiking certificaten deelnemers 8e collegejaar en netwerkborrel

Datum: Donderdag 11 november 2021
Locatie: De Munt (Leidseweg 90, Utrecht)

Meld je hier aan voor dit evenement.

Aan het bezoeken van ons slotevent zijn geen kosten verbonden.

Het negende collegejaar van de Masterclass NieuweZorg is inmiddels van start. Wil je ook deelnemen, schrijf je dan in voor ons tiende collegejaar (start in april 2022) via https://www.masterclassnieuwezorg.nl/aanmelden/