Impressies

Deelnemers over Masterclass NieuweZorg

Sandra Roso Sanchez
(Vebego)

“…verhelderende reis langs alle stakeholders…”

Hugo te Kaat
(Coöperatie VGZ)

“…meer inzicht in hoe de zorg werkt… netwerk goud waard…”

Sibren van den Berg
(Amsterdam UMC)

“… de breedte en complexiteit van het zorgsysteem leren kennen… ”

Waarom heb je je ingeschreven
voor de Masterclass NieuweZorg?
Of je op zoek bent naar verdieping van je kennis over het gehele zorgdomein of een levenslang netwerk wilt opbouwen van gelijkgestemden: de Masterclass NieuweZorg is er voor jou. We vroegen deelnemers waarom zij zich hebben ingeschreven.

Wat haal jij uit de
Masterclass NieuweZorg?
De nieuwste inzichten. Diepe inhoudelijke kennis van het zorgstelsel. De Masterclass NieuweZorg is een programma dat innovatie en vernieuwing ademt. We vroegen deelnemers wat voor hen de toegevoegde waarde is van de Masterclass NieuweZorg.

Wat zou jouw eerste actie
als minister van VWS zijn?
Deelnemers van de Masterclass NieuweZorg worden uitgedaagd om hun eigen visie op het zorgveld te ontwikkelen en te versterken. We vroegen hen wat hun eerste actie als minister van VWS zou zijn.

“Inspirerende, zeer deskundige sprekers… enorm gevarieerd programma… na elke bijeenkomst enthousiast en nieuwe ideeën… gepassioneerd 
om verandering te brengen.”

Ragna Ouwerkerk

Manager Communicatie , Mediq

“Goed geïnformeerde en geëngageerde sprekers, een mooie diverse groep deelnemers en een organisatie met oog voor de persoon… een mooie basis kunnen leggen voor mijn eigen werk in de NieuweZorg.”

Susan van Velzen

Strategisch adviseur zorg, Autoriteit Consument en Markt

“… leerzaam en interessant… meerwaarde in toegang tot beroeps­professionals… inzicht in zorglandschap… discussie met medecursisten.”

Rogér Wijnands

Managing Director, Wijnands Quality Support

“… goed zicht gekregen op het totale zorglandschap en trends, waar je vandaag al iets mee kunt… Vernieuwend en toekomstgericht…
Na elk blok een voldaan gevoel met nieuwe energie.”

Abeth Demmers

Director HR Benelux, Mediq

De Masterclass NieuweZorg is geweldig inspirerend! Zowel de sprekers als de deelnemers zijn van hoge kwaliteit en komen uit alle ‘hoeken’ van de zorg. Dat heeft mij geholpen mijn visie op de Nederlandse gezondheidszorg te verbreden en verdiepen.

drs. Ineke van der Voort - van Beusekom

Adviseur, Zorginstituut Nederland

Allereerst is de Masterclass ontzettend leerzaam, door de vele presentaties van inspirerende sprekers over uiteenlopende onderwerpen uit de zorg. Het meest leerzaam vond ik echter de discussies die deze presentaties losmaakten bij de deelnemers onderling. Wat de Masterclass namelijk zo uniek maakt is dat er spelers uit de gehele zorgsector aan deelnemen, van artsen tot zorgverzekeraars, van patiëntenverenigingen tot farmaceuten tot consultants, waardoor je vanuit vele invalshoeken visies op een probleem krijgt. Dit maakt dat je je perspectief op de zorg in Nederland enorm kunt verbreden.

Ellis Broeks

Studente RuG, (ervaringsplaats aangeboden door Masterclass NieuweZorg 3.0)

“… aan te raden aan iedereen die in de zorg werkt of er mee te maken heeft en zich wil laten informeren en inspireren om de Nederlandse 
zorg te verbeteren.”

Isar Wulffaert

Waarnemend huisarts en Zorginnovator , Diverse praktijken en huisartsenposten

“… divers programma… zeer verrijkend om samen met deelnemers van verschillende organisaties, dus vanuit verschillende perspectieven, naar de zorg te kijken.”

Sander van Bochove

Zorginkoper regio Noord Nederland, Zilveren Kruis

… met elkaar sparren over de zorg… veel geleerd over verschillende visies op de zorg waardoor je elkaar beter begrijpt…”

Mireille Voorbraak

Accountmanager Immuno-Oncologie , Bristol-Myers Squibb

“Afwisselend, praktisch… verbreding van netwerk… inspirerend en breed inzicht biedend in multi-stakeholder visies.”

Timo van der Linden

Commercial Director, Biogen Netherlands

Masterclass NieuweZorg is een must voor zorg professionals die naar een next level willen. Waar ontmoet je zoveel toegewijde gelijkgestemde collega’s uit de zorg die allen 1 gemeenschappelijke deler hebben: Het veranderen van de zorg begint bij jezelf!

Kalman Petro

Managing Director, Alliance

Deelnemen aan de Masterclass NieuweZorg is een geweldige ervaring! Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en heeft gezorgd voor verbreding en verdieping van mijn netwerk.

 
Gerrit-Jan Verbeek

destijds Sr inkoper intramurale farmacie - Achmea, nu Manager finance & control a.i. , Meander Medisch Centrum

Prachtige discussies met onverwachte invalshoeken. Na elk blok weer tevreden in de auto met nieuwe inzichten en een verbrede blik op de zorg.

Ronald van Breugel

Beleidscoördinator Zorg, VGZ

“Kennis vergaard, geïnspireerd en mijn netwerk vergroot… nieuwe inzichten gekregen over politieke besluitvorming… de Masterclass dwingt je tot zelfreflectie en de zorg vanuit een helikopter­perspectief te bekijken.”

Robbert Schuijbroek

Value, Access & Policy Manager, Amgen

“… echte pareltjes tussen de vele sprekers… Mooi om verschillende type innovaties vanuit verschillende perspectieven aangeboden te krijgen… Zeer inspirerend, netwerkuitbreidend en zeker aanbevelenswaardig!”

Renna Plukker

CEO, Deutsche Telekom Healthcare

“… geeft je bagage om je organisatie te prikkelen en ideeën te lanceren om stappen te zetten naar toekomstproof zorg.”

Nicole Verhoeven

Manager Kwaliteits­­- zorg en programmamanager, GGZ Oost Brabant

De Masterclass NieuweZorg is de perfecte plek om, vanuit allerlei invalshoeken en met een breed gezelschap aan professionals uit het zorgveld, na te denken over de toekomst van de zorg!

Kristof Franse

Persvoorlichter / Communicatieadviseur, Landelijke Huisartsenvereniging

Meedoen aan de Masterclass NieuweZorg brengt je: goede sprekers, up-to-date informatie, mooi netwerk, prachtige locaties, fantastische mensen. Dit alles geeft inspiratie voor nieuwe zorg.

Gert Jo van Doornik

directeur, Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Stedendriehoek

De Masterclass heeft mij ontwikkeld, mijn kennis en inzicht in het zeer gevarieerde landschap van de zorg is gegroeid. Ook de gesprekken en discussies met medecursisten waren heerlijk, ik voel mij als een vis in het water van dit zorgveld. Wat ik heb geleerd sluit aan bij mijn werk waarbij ik – naast het runnen van een huisartsen-organisatie – partijen in beweging aan het brengen ben. Jullie hebben een bijzonder breed palet aan sprekers aan jullie weten te binden, dat is een kunst en een vak apart.

Dominiek Rutters

Manager Zorggroep, Het Huisartsenteam

“… ontzettend veel inspiratie en kennis opgedaan, waar ik voor nu en in de toekomst nog heel veel aan ga hebben… Door verbreding absolute verdieping!”

Roos van der Bent

Hospital Accountmanager, Sanofi Genzyme

“Inspirerende bijeenkomsten… nieuwe businessmodellen die gebruik maken van de nieuwste (data)technologie… contacten met deelnemers en sprekers.”

Caroline Hofsté

Head Market Access Oncology , Novartis Pharma

“Enorm verhelderend… inzicht en begrip van de totale zorgketen… netwerk… je brain wordt gechallenged.”

Tineke Tromp

HR Manager , Medisch Spectrum Twente

Masterclass NieuweZorg gaf mij de unieke kans om gastcolleges te volgen van opiniemakers in de zorg. Het heeft mijn blik op de gezondheidszorg verruimd naar buiten de Nederlandse grenzen. Het was inspirerend hierover van gedachten te wisselen met
de andere deelnemers van zeer diverse pluimage.

Marenne Terlingen

Adviseur kwaliteit, Vereniging van Ziekenhuizen

Masterclass NieuweZorg stimuleert tot nadenken over zorginnovaties en veranderingen in de zorg nu en in de toekomst. Vooral de diversiteit van de deelnemers is verfrissend en stimulerend en leidt tot verrassende discussies en inzichten. Met
de uitbreiding van mijn netwerk ga ik deze omzetten in concrete acties.

Inge Huernink

Zorginkoper Paramedie, Zorg en Zekerheid

De Masterclass heeft mijn blikveld verruimd en me toegang gegeven tot een groot netwerk van zeer waardevolle contacten, waaronder in het politieke speelveld. Ik heb er dagelijks profijt van.

drs. F. Verhoeven

directeur, Bossche Specialisten Coöperatie U.A.

… een zeer leerzame Masterclass en ik vond het interessant om eens niet vanuit mijn eigen perspectief naar de financiering van de zorg te kijken, maar vanuit een helikopterview. Bovendien was het leuk om dit met betrokken professionals te kunnen bespreken en er over te discussiëren.

Madelinde Vaane-Boot

Poliklinisch apotheker, Albert Schweitzer ziekenhuis / Secretaris - VJA bestuur

Foto’s

Blok 5 – 2021-2022 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 4 – 2021-2022 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 3 – 2021-2022 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 2 – 2021-2022 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 1 – 2021-2022 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Slotevent 2021 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 6 – 2021 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 5 – 2021 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 4 – 2021 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 3 – 2021 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 2 – 2021 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)

Blok 1 – 2020 (volledige serie op besloten Deelnemerspagina)